Skip to main content

Työnantajan tai yrittäjän vakuutuksesta korvattava tapaturma tai sairaus

FenniaHoitaja

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka neuvoo terveyshuolissa ja varaa ajan hoitoon. FenniaHoitaja on apunasi kaikissa sairauksiin ja tapaturmiin liittyvissä kysymyksissä joka päivä klo 7-23 - olitpa työntekijä tai yrittäjä.

Soita 010 503 5000

Jos olet työntekijä, ilmoita tapaturmasta viipymättä myös työnantajallesi.

Jos sinulle on syntynyt kuluja

Jos maksoit lääkärikäyntisi itse tai sinulle on aiheutunut muita kuluja (esim. matkakulut), täytä jatkokululomake Oma Fenniassa. Säilytä tositteet itselläsi, pyydämme niitä tarvittaessa.

Kirjaudu Oma Fenniaan

Mitä työntekijän tai yrittäjän vakuutukset korvaavat?

Työnantajan ottama pakollinen työajan vakuutus korvaa ensisijaisesti työssä tai työmatkalla tapahtuneet henkilövahingot sekä ammattitaudit. Yrittäjälle sattuneita henkilövahinkoja korvataan Yrittäjän tapaturmavakuutuksesta.

Yrittäjä voi vakuuttaa itsensä ja työntekijät myös vapaaehtoisilla vapaa-ajan tapaturma- ja sairausturvavakuutuksilla.

Yllä mainitut vakuutukset korvaavat muun muassa sairaanhoitokuluja, matkakuluja, ansionmenetystä, kuntoutuskuluja, työkyvyttömyyseläkettä, hoitotukea, hautausapua ja perhe-eläkettä.

Työnantajan toimintaohjeet

Jos yrityksenne käytössä on FenniaHoitajan vahinkoilmoittaminen, käy täydentämässä FenniaHoitajan esitäyttämä vahinkoilmoitus yritysten Oma Fenniassa.

Jos yrityksenne käytössä ei ole FenniaHoitajan vahinkoilmoittamista, käy tekemässä tapaturmailmoitus yritysten Oma Fenniassa. 

Kirjaudu Oma Fenniaan

Jos sinulla ei ole tunnuksia yritysten Oma Fenniaan tai olet entinen Folksamin asiakas, täytä vakuutustodistuslomake.

Täytä vakuutustodistuslomake

Työnantaja, ota käyttöön vahinkoilmoittaminen FenniaHoitajan kautta

Kun otat käyttöön vahinkoilmoittamisen FenniaHoitajan kautta, työnantajan tarvitsee vain täydentää FenniaHoitajan esitäyttämä tapaturmailmoitus Oma Fenniassa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ma-pe 8-17, jos haluat ottaa käyttöön FenniaHoitajan vahinkoilmoittamispalvelun.

Soita 010 503 8818

Vakavat henkilövahingot

Fennian vahinkomestarit on palvelu vakavista henkilövahingoista selviytymiseen. Vahinkomestarit hoitavat vahinkoa tiiviissä yhteistyössä hoitolaitosverkoston, työnantajan, työterveyshuollon ja vahingoittuneen kanssa vahingon sattumisesta aina työhönpaluuseen asti.

Lue lisää vahinkomestareista