Skip to main content

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.

Veneelle tai perämoottorille sattui vahinko

Tee vahinkoilmoitus puhelimitse

Veneen tai perämoottorin vahingoittuessa, tee vahinkoilmoitus soittamalla vahinkopalveluumme ma-ti 9-17 ja ke-pe 9-16.

Soita 010 503 4155

Toimi näin jos vene tai perämoottori vaurioitui tai varastettiin

  • Ilmoita meille vahingosta soittamalla vahinkopalveluumme. Sovi veneen tai moottorin korjaamisesta ja kuljetuksesta korjaamoon kanssamme vahinkoilmoituksen tekemisen yhteydessä.

  • Ota vahinkoilmoituksen tekemisen jälkeen yhteyttä veneiden tai perämoottoreiden kumppanikorjaamoon. Kumppanikorjaamomme tarjoavat veneille ja moottoreille laadukkaan ja luotettavan korjauksen. Löydät listan kumppanikorjaamoistamme alta.

  • Jos kyseessä on varkaus-, murto- tai ilkivaltavahinko, tee rikosilmoitus poliisille ennen vahinkoilmoituksen tekemistä ja vaadi siinä tekijälle rangaistusta. Toimita poliisin lähettämä tutkintailmoitus meille korvaushakemuksen liitteenä.

  • Jos jokin muu taho, esimerkiksi kuljetusliike tai nosturiyritys, on vastuussa vahingosta, tee vahingosta välittömästi kirjallinen reklamaatio vahingon aiheuttajalle.

Korvaako vakuutukseni?

Venevakuutuksesta korvataan muun muassa tulipalon, varkauden, karilleajon tai myrskyn aiheuttamia vahinkoja.

Korvauksesta vähennetään omavastuu ja mahdolliset lisäomavastuut. Korvauksen määrässä huomioidaan myös veneen tai moottorin ikä.

Moottorivahingoissa maksamme valintasi mukaan joko korjauskulut tai rahakorvauksen.

Veneiden kumppanikorjaamot

Sovi veneen kuljettamisesta ja korjaamisesta kanssamme vahinkoilmoituksen tekemisen yhteydessä. Kerromme, mikäli veneen vauriot tulee tarkastaa ennen korjauksen aloittamista.

Helsinki

Pietarsaari

Turku

Perämoottorien kumppanikorjaamot

Sovi moottorin korjaamisesta kanssamme vahinkoilmoituksen tekemisen yhteydessä. Kerromme, mikäli vauriot tulee tarkistaa ennen korjauksen aloittamista.

Helsinki

Loviisa

Porvoo

Virkkala

Vääksy

Ylöjärvi

Voit hakea korvausta myös sähköisellä lomakkeella

Ilmoita vahingosta sähköisellä venevahinkoilmoituksella. Lomakkeen allekirjoittamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Täytä venevahinkoilmoitus

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.