Skip to main content

Fennian Mobiililaitevahinkopalvelu

Fennian Mobiililaitevahinkopalvelu

Jos kännykälle, tabletille, älykellolle tai kannettavalle tietokoneelle sattui vahinko, ilmoita siitä kotivahinkoilmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kirjaudu Oma Fenniaan

Otamme sinuun yhteyttä. Saat silloin tiedon, onko kyseessä korvattava vahinko, kannattaako laitetta korjata ja mikä on sinulle sopivin korvaustapa.

Voit ilmoittaa vahingosta myös puhelimitse ma-pe 8-18. Selvitä ennen puhelua laitteen perustiedot: merkki, malli, ostovuosi sekä IMEI-koodi ja/tai sarjanumero.

Soita 010 503 5030

Miten Fennian Mobiililaitevahinkopalvelu toimii?

Käyttämällä Mobiililaitevahinkopalveluamme saat nopeasti tiedon siitä, onko kyseessä korvattava vahinko, kannattaako laitetta korjata ja mikä on sinulle sopivin korvaustapa.

Fennian mobiililaitteiden vahinkopalvelu tuotetaan yhteistyössä Mobylifen kanssa. Vaikka vakuutuksesi ei korvaisi vahinkoa, Mobylife huoltaa laitteesi Fennian sopimushinnoin.

Milloin vakuutus korvaa mobiililaitteen vahingon?

Kotivakuutus ja matkavakuutus korvaavat, jos laite rikkoutuu, kastuu tai varastetaan. Joissain tapauksissa myös katoaminen korvataan.

Vakuutus ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut tavanomaisesta käytöstä, kuten kulumisesta, tai joka kuuluu valmistajan takuun piiriin.

Huomioi myös, että laitteen ikä ja arvo sekä vakuutuksesi omavastuu vaikuttavat korvauksen suuruuteen.

Jos laite on varastettu

Tee rikosilmoitus poliisille ennen kuin ilmoitat vahingosta.