Skip to main content

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.

Henkilöllisyysvarkaus

cxLoyalty

Kun epäilet tai olet huomannut, että henkilöllisyyttäsi on käytetty väärin, ole välittömästi yhteydessä cxLoyaltyyn. cxLoyalty palvelee arkisin klo 9-17.

Soita 075 326 3888

cxLoyalty neuvoo mitä sinun tulisi tehdä ja huomioida henkilöllisyysvarkauden suhteen. Jos annat cxLoyaltylle tarvittavat valtakirjat, auttavat he sinua asian selvittämisessä ja tilanteen korjaamisessa.

cxLoyalty tarvitsee kotivakuutuksesi vakuutusnumeron, joten soittaessasi ota mielellään esim. vakuutuskirja esille.

Miten cxLoyalty auttaa?

cxLoyalty tarjoaa puhelintukea, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä, havaita ja rajoittaa vahingon laajuutta henkilöllisyysvarkaustapauksissa.

Palvelu auttaa sinua esim. tekemään varkaudesta rikosilmoituksen ja tekemään ilmoituksen maksukorttien myöntäjille ja pankeille.

Saat myös apua käännyttääksesi vääriä rahavaateita ja poistaaksesi vääriä maksuhuomautuksia. Käytä xcLoyaltyn palvelua niin pitkälle kuin mahdollista.

Oikeudenkäyntikulujen korvaaminen

Jos cxLoyaltyn mahdollisuudet auttaa eivät riittäisi esim. päästäksesi eroon vääristä rahavaateista, voit hakea juristin apua ja hakea henkilöllisyysvarkausvakuutuksesta korvausta kohtuullisten juristikulujen osalta.

Henkilöllisyysvarkausvakuutus kattaa kohtuulliset juristikulut 2 000 euroon saakka henkilöllisyysvarkaustapahtumaa kohden, ilman omavastuuta.

Ilmoita vahingosta Oma Fenniassa

Ilmoita vahingosta oikeusturvavahinkoilmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kirjaudu Oma Fenniaan

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.