Skip to main content

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.

Matkatavaralle sattui vahinko

Hae korvausta Oma Fenniassa

Jos matkatavarasi rikkoutui, varastettiin tai katosi, ilmoita vahingosta matkatavarailmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kirjaudu Oma Fenniaan

Matkatavaravakuutuksesta korvataan varastetut ja vaurioituneet matkatavarat.

Jos matkatavarasi ovat myöhässä vähintään 12 tuntia matkakohteeseen saapumisesta, korvataan matkatavaravakuutuksesta välttämättömyystarvikkeiden hankintakuluja.

Jos matkatavara katoaa tai vahingoittuu silloin, kun se on jätetty lentoyhtiön haltuun

Tee matkatavaran katoamisesta tai vahingoittumisesta ilmoitus lentoyhtiölle ja pyydä siitä kopio itsellesi. Jos laukkujasi ei löydy tai ne ovat vahingoittuneet, voit hakea korvausta matkatavaravakuutuksesta.

Jos matkatavarasi myöhästyvät vähintään 12 tuntia siitä, kun olet saapunut matkakohteeseen, voit hakea meiltä korvausta välttämättömyystarvikkeiden hankintakuluista Oma Fennian matkatavarailmoituksella. Säilytä kuitit ja matkaliput.

Jos matkatavara varastetaan tai se vahingoittuu murron tai ilkivallan vuoksi

Tee rikosilmoitus poliisille matkakohteessa. Suomessa voit tehdä rikosilmoituksen poliisin verkkosivuilla.

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.