Skip to main content

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.

Animal icon

Eläin

Valitse, minkä tyyppinen vahinko sinulle on sattunut, niin saat tarkat toimintaohjeet vahinkotilanteen hoitamiseksi.
Löydät ohjeet niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.
Lemmikki sairastui tai loukkaantui
Jos lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu, ota yhteyttä FirstVet-etäeläinlääkäriin. Etäeläinlääkäri antaa neuvoja ja ohjaa tarpeen mukaan jatkohoitoon eläinklinikalle. Jos toimenpiteitä ei tarvita, saat selkeät ohjeet kotihoitoa varten.

FirstVet toimii mobiililaitteeseen ladattavalla maksuttomalla sovelluksella.
Fennian eläinvakuutusasiakkaana käytössäsi on rajoittamaton määrä maksuttomia FirstVet-käyntejä jokaiselle vakuuttamallesi eläimelle.

Mikäli sinulle aiheutuu kuluja eläinklinikkakäynneistä tai lääkekuluista, voit hakea kuluja eläimen sairaus- ja tapaturmailmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Pidä eläinlääkärikäynneistä ja lääkekuluista syntyneet tositteet tallessa, pyydämme niitä tarvittaessa.
Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös soittamalla vahinkopalveluumme ma-ti 9-17 ja ke-pe 9-16.
Lemmikki kuoli tai jouduttiin lopettamaan
Kirjaudu Oma Fenniaan
Korvaushakemus
Lemmikin menehtyessä voit ilmoittaa vahingosta eläimen sairaus- tai tapaturmailmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Jos lemmikkisi joudutaan lopettamaan, toimita meille vahinkoilmoituksen yhteydessä eläinlääkärin lausunto, josta selviää lopettamisen syy.

Jos kuolema on sairauden aiheuttama, toimita myös potilaskertomukset eläinlääkärikäynneiltä, joilla sairautta hoidettiin. Sinun ei tarvitse toimittaa aiemmin toimitettuja potilaskertomuksia uudelleen.
Voit ilmoittaa lemmikkisi kuolemasta myös soittamalla vahinkopalveluumme ma-ti 9-17 ja ke-pe 9-16.

Vahinkopalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia. Pyrimme ratkaisemaan ruuhkatilanteen mahdollisimman nopeasti.